Welkom » COATING » Poedercoat configuraties

Poedercoat configuraties

Corona poedercoat applicatie

Onze Sames Mach-Jet poedercoat hand-en automaatpistolen worden breed ingezet binnen de poedercoatindustrie. Het poedercoatpistool is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Braker is exclusief dealer en distributeur van Sames in Nederland.

Handapplicatie poedercoating

E-Jet poedercoat systeem Triltafel of poedervat met 1 of 2 mach-Jet handpistolen.

 

 

 

 

Dit poedercoatpistool heeft het DPCS-systeem waarmee poederhoeveelheid en de verschillende programma's t.b.v. rondstraler, vlakstraler, over-coaten en metallic poeders eenvoudig achterop ht pistool geselecteerd kunnen worden.

 

 

Automatische applicatie poedercoating

Auto-Mach-jet Poedercoat-pistolen met hoge transfer-efficienty

Poedercoat-pistolen waarbij spanning (kV0 en stroomsterkte (uA) afzondelijk ingesteld kunnen worden. Daarnaast is er een regeling van het spannignsniveau, wanneer het pistool dichter bij het object komt, zal de sapnning verlaagd worden om zo sapnningsdoorslag te voorkomen.

 

Auto-Mach-Jet- FCC Specifiek voor snelle kleurwissels

 

Poedercoat-pistool uitgevoerd met kunststof pistoolhouders voor eenvoudige reiniging.

 

Tribo-poedercoat applicatie

Deze techniek van poedercoaten maakt gebruik van statische oplading opgewekt door de wrijving van de poedercoating in de poederslang. De Tribo-poedercoattechniek is in het bijzonder geschikt voor het coaten van complexe delen of bij over-coaten.

Handapplicatie

Tribo-jet-systeem Triltafel of poedervat met 1 of 2 Sames JR 106 handpistolen.

 

Automatische applicatie

Auto-Tribo-jet Sames TRV 117 Pistolen

 

High Speed Bell Poedercoat Applicatie

 

En nieuw type poederapplicatie is het poedercoaten met High Speed Bells. Deze poederbells zijn uitermate geschikt voor het poederen van grote vlakke delen. Belangrijk punt hierbij is dat de laagdikte opbouw veel gelijkmatigers is dan bij de corona-of tribo-spuiten. Hiermee kan een significante poederbesparing gerealiseerd worden. De High Speed Bells zijn alleen geschikt voor automatische applicaties.

Hight Speed Poederbell Sames SRV 038

Voor verdere informatie met betrekking tot poedercoatapparatuur verzoeken wij u contact op te nemen met Braker Spuittechniek B.V. Wij helpen u graag verder met uw zoekopdracht voor nieuwe of gebruikte poedercoatapparatuur.